Telisol jobb Kristianstad

Om Telisol

Om Telisol

Naturligtvis så måste vi förklara och presentera bolaget bakom Jobb Kristianstad vilket inte är så lätt som man kan tro. Ett enkelt sätt vore att säga att vi arbetar med Telekom, vi arbetar med de stora telekomoperatörerna i Sverige, framförallt Telia. Det är dock det minst intressanta med Telisol och sidan Jobb Kristianstad.

Telisol, den provocerande arbetsgivaren

Vi försöker inte bara vara marknadsledande på telekomlösningar utan snarare vara tydliga med VARFÖR vi gör det vi gör, det som gör oss unika och ger oss ett existensberättigande på marknaden. Först och främst vill vi vara bättre. Vi ska inte sälja för säljandets skull, vi ska sälja för att bidra i utvecklingen av bättre företag i Sverige. Alla företag som handlat via Telisol ska alltså bli bättre på sin verksamhet, oavsett om det handlar om att kunna sälja mer, ge sina kunder bättre service eller helt enkelt spara tid. Via jobb Kristianstad vill vi också upplysa om att vi på Telisol arbetar aktivt och mot det som vi anser vara fel i branschen men också i samhället.

Engagemang

Sedan 2014 har Telisol haft 2 huvudfrågor som blivit de frågor som vi missionerar med. För det första så har vi förändrat vårt sätt att bedriva verksamhet radikalt, vi lever och verkar i en smutskastad och ibland hatad bransch. Anledningen är att ingen går in och tar ansvar för att förbättra kvaliteten i branschen. Ingen arbetar aktivt med kundnöjdheten på längre sikt och agerar med sunt förnuft. Vår mission sedan 2014 har varit att inte bara förändra samhällets bild av Telisol men också hela telekombranschen.

Du kan läsa mer om vårt arbete mot att förändra branschen både här på jobb Kristianstad och på www.telisol.se.

Telisol Outlet, mot hemlöshet! Här har vi som organisation gått samman och insett att vi som företag måste agera med samhällsansvar, något som alla bolag borde göra. Vi arbetar mot hemlöshet i samarbete med Skåne stadsmission. Iden var enkel, -vi ska sälja returnerade telefoner och ge hela omsättningen till förmån för hemlösa.

Eftersom jobb Kristianstad främst ska hjälpa arbetssökande i Kristianstad att hitta rätt arbetsgivare samt att informera om att vi finns på marknaden så kan du om du vill läsa mer på www.telisoloutlet.se